Samen sterk

Na een samenwerkingsverband te zijn aangegaan met Heart Systems Nederland in 2010 voor het geven van NLP opleidingen, heeft Chantal Bieshaar sinds januari 2012 Heart Systems Nederland overgenomen van Ghata Roozen die dit bedrijf over de afgelopen 15 jaar met veel liefde en passie heeft vormgegeven.

Ghata blijft actief binnen haar andere passies: als coordinator van het Heelcentrum Herten en als NLP trainer & coach in haar individuele praktijk en binnen trainingen met haar partner. Daarnaast blijft ze betrokken bij Heart Systems Nederland als gasttrainer.

Heart Systems en NLP Opleidingen

De NLP-opleidingen bieden samen alle noodzakelijke knowhow om jezelf goed te leren kennen en effectief met anderen te kunnen werken. Je krijgt inzicht in de cognitieve processen die nodig zijn om informatie op te nemen, te verwerken en weer te geven: intern in gedachten en extern in gedrag en taal. Kernwoorden zijn communicatie, leren en veranderen.

NLP Practitioner
Tijdens de basisopleiding leer je in eerste instantie hoe communicatie - in brede zin - precies verloopt. Vaardigheden om zo zuiver mogelijk waar te nemen en je goed af te stemmen op de ander spelen hierin een belangrijke rol. Hoe meer je voor jezelf en anderen een sfeer kunt creëren van respect, aandacht en betrokkenheid, hoe makkelijker de communicatie zal verlopen.

NLP Masterpractitioner
Tijdens de vervolgopleiding gaan we een stap dieper. Alles wat je aan kennis en inzichten hebt verworven in de NLP Practitioner wordt verder uitgediept. Gaf de Practitioner al veel bewustzijn over patronen van jezelf en anderen, de Masterpractitioner leent zich bij uitstek voor onderzoek van de meer onbewuste lagen van onze persoonlijkheid. NLP wordt nu meer dan een krachtige en bruikbare techniek: je ontwikkelt een nieuwe kijk op het leven.

Baas in eigen brein
Ben je geinteresseerd, maar weet je nog niet zeker of je de volledige NLP Practitioner wilt gaan volgen of heb je behoefte aan meer informatie? Met de workshops van Baas in eigen brein krijg je een goed beeld wat NLP voor je kan betekenen.

NLP in bedrijf
Omdat NLP sterk gericht is op resultaatgericht denken, verbale en non-verbale communicatie en persoonlijke ontwikkeling, is het een onontbeerlijke aanvulling op het instrumentarium van professionals en leidinggevenden. En hierdoor uitermate geschikt voor de ontwikkeling van uw medewerkers.

Ga voor meer informatie naar www.heartsystems.nl