EmployabilityCheck

Snel een compleet overzicht van je capaciteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt biedt de EmployabiltyCheck.

De EmployabilityCheck is een online instrument waarin cv, opleiding en diverse persoonlijkheids- en competentietests kunnen worden ingevuld. Samen leidt dit tot een heldere rapportage van alle uitkomsten van de vragenlijsten plus een overzicht van alle passende beroepen en bijbehorende vacatures. Het rapport geeft ook inzicht in de match (of mismatch) tussen persoonlijkheid en diverse beroepen.

De EmployabilityCheck is door Matchcare ontwikkeld in nauwe samenwerking met SHL, wereldmarktleider in het meten, beoordelen en ontwikkelen van competenties en capaciteiten. De EmployabilityCheck kan van thuis uit worden ingevuld, bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst, een interessevragenlijst, een werkactiviteitenvragenlijst en een vragenlijst over functieoverschrijdende vaardigheden. Met als resultaat een heldere rapportage die een uitstekende basis levert voor een loopbaangesprek of -traject.

De EmployabilityCheck kan worden afgenomen door BeHuman. Na het invullen van de EmployabilityCheck zal deze in een persoonlijk gesprek worden besproken. Na het gesprek ontvang je je eigen rapportage per mail en is er de mogelijkheid om gedurende 12 maanden toegang te krijgen tot de unieke vacaturebank van Matchcare. Deze vacaturebank telt gemiddeld 50.000 actuele vacatures die door Matchcare zijn verrijkt met competenties.

Kosten?

De kosten voor een EmployabilityCheck zijn 395,00 euro (inclusief BTW) per afname. Dit is inclusief:

  • een korte telefonische instructie ter voorbereiding op de vragenlijsten;
  • een uitvoerige rapportage; 
  • een jaar lang toegang tot de speciale online vacaturedatabase van Matchcare en;
  • een evaluatiegesprek van ongeveer 1,5 uur.