Over passies gesproken...

BeHuman is in 2007 opgericht door Chantal Bieshaar. Het bedrijf kan steunen op jarenlange kennis en ervaring opgedaan bij zowel Global organisaties als kleinere bedrijven. De kracht van BeHuman ligt in het op korte termijn overzien van uw organisatie om zodoende samen met u als klant een juiste vertaalslag te maken naar het voor u meest passende HR beleid. Human Resources is iets dat ons allemaal aangaat. De juiste investeringen op dit vlak leiden uiteindelijk tot een beter bedrijfsresultaat.

Behuman bekijkt organisaties door een verfrissende bril. Door Human Resources te combineren met NLP gaat er een nieuwe wereld open. Een wereld waarin ook ruimte is voor gesprekken over de verborgen regels van het spel en de belemmeringen die ons tegenhouden keuzes te maken. Datgene te doen, waar we voor staan.
Wie wil er nou geen betrokken medewerkers? Daar draait het uiteindelijk om als we het hebben over leiderschap, mensen, productiviteit en resultaten. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan.

Sinds 2010 richt BeHuman zich ook steeds meer op het individu, door (NLP) trainingen en coaching aan te bieden aan een ieder die zich bewust is geworden dat het leven een continu ontwikkelingsproces is en meer handvaten wil krijgen om hierin de eigen regie te nemen.

Na een samenwerkingsverband te zijn aangegaan met Heart Systems Nederland in 2010 voor het geven van NLP opleidingen, heeft Chantal Bieshaar sinds januari 2012 Heart Systems Nederland overgenomen van Ghata Roozen die dit bedrijf met veel liefde en passie heeft vormgegeven.

BeHuman maakt deel uit van een groot netwerk van HR professionals, organisatie deskundigen, trainers en coaches waardoor binnen dit brede werkveld, continu voldoende kwaliteit kan worden gewaarborgd.