Tijdelijk extra capaciteit nodig?

Een goed HR-beleid draagt bij aan het succes van uw onderneming. Het is dan wel belangrijk dat u voldoende capaciteit en kennis heeft om uw doelstellingen en ambities waar te maken. BeHuman heeft de juiste kennis en ervaring in huis om niet alleen uw operatie draaiende houden, maar ook om specifieke HR-projecten op te zetten en te begeleiden.

BeHuman kan steunen op jarenlange ervaring in diverse functies op het gebied van HR. Hierdoor zal zij als Interim Manager werken op de manier die past bij uw organisatie, maar zal zij ook zeker niet schromen om verbeteringen voor te stellen en indien gewenst te implementeren.

BeHuman gaat daarin verder dan alleen de HR afdeling, maar kijkt ook naar de positie van HR binnen de totale organisatie.

BeHuman kan hierin als adviseur fungeren, maar ook een volledig project uitvoeren.

Hierbij zal eerst gekeken worden naar de huidige situatie en de toekomstige behoefte van de organisatie, om vervolgens te komen tot een maatwerkplan dat past bij de organisatie. Uitgangspunt hierbij is dat HR-processen moeten aansluiten bij de strategie van de organisatie, het type organisatie en de diverse organisatieprocessen. Hierdoor komt er meer ruimte om de HR strategie verder vorm te geven.